Aszen Tournament 2013

Aszen Tournament 201308-05-13

aszen-tournament-2013-1

15 juni organiseert een groep supporters uit Assen voor het eerst het Aszen Tournament. Het toernooi heeft als doel om de saamhorigheid terug te krijgen onder de supporters. Verder wordt er geld ingezameld voor een goed doel, namelijk Make-A-Wish. Make-A-Wish Nederland vervult de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte met het doel ze kracht te geven.

Op dit moment zijn er al 19 teams ingeschreven voor het toernooi, dat gehouden wordt op het complex van voetbalclub LTC in Assen. Het inschrijfgeld is 50 euro, hier krijgen de teams een BBQ voor terug en muziek. Ook zullen er vele toeschouwers komen om te kijken en een biertje mee te drinken en/of mee te BBQ-en.

De organisatoren:

Het zou erg mooi zijn als wij met het ingezamelde geld kinderen met een levensbedreigende ziekte uit onze regio kunnen helpen. We willen geld ophalen door middel van een inzameling op de dag zelf, en door een verloting te organiseren tijdens het toernooi met o.a. door FC Groningen beschikbaar gestelde prijzen. Maar ook door sponsoring van bedrijven en giften van mede supporters.

Om deze reden hebben wij een aparte rekening geopend voor Aszen tournament. Wil je ook graag een gift geven of mee BBQen? BBQ kosten zijn 6 euro p.p. Dan kun je geld overmaken naar rekening nummer 414313259 t.a.v Aszen Tournament. Met omschrijving erbij voor goede doel en of BBQ.

Laten we met alle FC Groningen supporters zoveel mogelijk geld ophalen en er een gezellige dag van maken.

aszen tournament 2013 Aszen Tournament 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *