Uitvak Excelsior

Beoordeling

Bezochte wedstrijd:
Excelsior – FC Groningen 1-3 (23/09/07)

Algemene informatie:
Het stadion van Excelsior heet Woudestein. In 2000 werd het Rotterdamse stadion geopend. Woudestein heeft een capaciteit van 3.541 zitplaatsen. In het uitvak is er plaats voor 400 uitsupporters.

Vervoersregeling:
Deze wedstrijd was te bezoeken op eigen vervoer. Een ideale vervoersregeling dus, top!

Faciliteiten:
Je kon de auto vlak voor het uitvak parkeren, dus dat was prima. Verder ging redelijk snel bij de catering, aangezien er ook niet erg veel uitsupporters mee waren gekomen. De toiletten zagen er schoon uit.

Prijzen:
De prijs van een los kaartje voor het uitvak (eigen vervoer) was 15 euro, dit is gemiddeld. De prijzen voor het eten en drinken bij de catering waren ook niet erg hoog.

Sfeer in het stadion:
Er komt over het algemeen niet veel publiek bij de wedstrijden bij Excelsior. De sfeer in het stadion is dan ook niet erg bijzonder.

Zicht:
Het zicht vanuit het uitvak was best goed. Je zit heel dicht op het veld en alleen een gedeelte van het uitvak heeft een net voor zich. Dit is een ballenvanger, dus ook hier kun je nog wel aardig doorheen kijken. Verder zijn er geen hinderlijke hekken of iets dergelijks.

Algehele beoordeling: 7
Al met al krijgt het uitvak een ruime voldoende. Het zicht vanuit het uitvak is prima te noemen, maar de sfeer in het stadion is niet erg goed.

Foto’s uitvak

uitvak excelsior 01 Uitvak Excelsior

uitvak excelsior 02 Uitvak Excelsior

uitvak excelsior 03 Uitvak Excelsior

uitvak excelsior 04 Uitvak Excelsior

uitvak excelsior 05 Uitvak Excelsior

uitvak excelsior 06 Uitvak Excelsior

Reacties zijn gesloten.