Uitvak SC Cambuur-Leeuwarden

Beoordeling

Bezochte wedstrijd:
SC Cambuur-Leeuwarden – FC Groningen 2-2 (08-11-15)

Algemene informatie:
SC Cambuur-Leeuwarden speelt in het Cambuur Stadion, dat plaats biedt aan 9.561 supporters. Het stadion werd gebouwd in 1936, waarna er een aantal uitbreidingen zijn geweest. Het uitvak van het Cambuur Stadion heeft een capaciteit van 400 supporters. Het bezoekersvak bevindt zich op de lange zijde, tegenover de hoofdtribune.

Vervoersregeling:
Het was een verplichte buscombi, omdat er in het verleden vaker ongeregeldheden zijn geweest tussen de fanatieke supportersgroeperingen. Vorig seizoen mochten er geen supporters mee, nu wel weer.

Faciliteiten:
Het stadion is redelijk verouderd, maar dat heeft zeker zijn charmes. De rijen bij de catering waren niet erg lang en de kwaliteit was prima.

Prijzen:
De prijs voor de fantour was de gebruikelijke 34 euro. De prijzen bij de catering waren niet hoog, in vergelijking met andere uitvakken.

Sfeer in het stadion:
SC Cambuur-Leeuwarden heeft fanatieke supporters, maar de sfeer was de vorige keer wel beter bij Cambuur. Dat kwam ook mede doordat de thuisploeg toen ruim won.

Zicht:
Het zicht vanuit het uitvak was erg slecht. Voor het uitvak staan grote plexiglaswanden en een net omringt het hele uitvak. Kut dus!

Algehele beoordeling: 6
Al met al is het uitvak van Cambuur redelijk. Het zicht is slecht, maar voor de rest is het wel een prima uitvak. Het stadion is lekker ouderwets en de sfeer is ook prima.

Foto’s uitvak:

cambuur leeuwarden fc groningen 04 Uitvak SC Cambuur Leeuwarden

cambuur leeuwarden fc groningen 07 Uitvak SC Cambuur Leeuwarden

cambuur leeuwarden fc groningen 09 Uitvak SC Cambuur Leeuwarden

cambuur leeuwarden fc groningen 10 Uitvak SC Cambuur Leeuwarden

cambuur leeuwarden fc groningen 08 Uitvak SC Cambuur Leeuwarden

cambuur leeuwarden fc groningen 15 Uitvak SC Cambuur Leeuwarden

cambuur leeuwarden fc groningen 40 Uitvak SC Cambuur Leeuwarden

cambuur leeuwarden fc groningen 44 Uitvak SC Cambuur Leeuwarden

Reacties zijn gesloten.